sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Ajattelin kirjottaa ihan tavallisen kuulumispostauksen vaikkei mitään kummempaa ole kuin perus ratsastuksista. Tällä viikolla meillä ei ollut meinaan valmennusta ollenkaan. Oon ratsastanut oikeestaan kaikkina päivinä illalla vasta joten minkäänlaista kuvamateriaalia ei ole saanut. On mennyt ihan ok ratsastukset Ankan sain yks päivä tosi kivaks. Sitkeesti vaan kun aina vaadin että se rentoutuu ja tulee kaikille avuille ja pyöristyy ennen ja jälkeen siirtymisen oli askellaji mikä vaan niin kyllä se sieltä taas palasi omaksi miellyttäväksi itsekseen!
Tänään sain mun veljen pakotettua kuvaamaan edes vähän kaikkia heppoja kun kerrankin kerkesin ratsastamaan valosaan aikaan. Kuitenkin kuvat oli todella huono laatuisia ja monet heilahtaneita... Olin kuvien selailun jälkeen hiukan turhautunut, mutta no näillä mennään onhan edes jotain :)

Ankka oli tänään ihan ok. En saanut sitä läheskään niin rennon pyöreeksi oikeestaan missään vaiheessa. Senhän siitä saa kun ei alusta asti siihen panosta... Sillä on tällä hetkellä paljon energiaa ja aina kun pyydän pidentämään esim. käyntiä niin tarjoaa heti ravia. Se on muutenkin ollut tavallista hätäisempi helposti ja tarjoaa kaikkea omaansa.

 Tälläistä ravia en nimenomaan haluis. Okei joo kiva ryhdikäs hevonen. Ankan ongelmana nimenomaan on vaan ettei se pyöristy kunnolla ja rentoudu joten sitä haen oikeestaan sen kanssa aina kotona sileeratsastuksessa.

 Tässä jo selkeesti pyöreempi kaula ja matalampi muoto. Se kuitenkin tulee tällöin tosi helposti kuolaimen alle kun on tyhjä edestä. Mielummin haluan kumminkin, että se käyttää selkää ja liikkuu koko kropasta kuin tuijotan että onko pää luotiviivalla vai ei.

Kaikki kuvat samaan kierrokseen o: Ja tän pitäis olla vielä vaikeempi kierros.



Cosmos oli alkuun hyvin energinen. Hyvä kun pääsin selkään tänään. Kuitenkin jo alkuverkkojen jälkeen se turha intoilu loppui ja lopuksi se vähän väsähtikin. Se on nyt vähän lomaillut. Kuitenkin nyt palaillaan taas treeniin onhan se jo 4v!





Se meinaa lähtee lentoon!




Lillin selässä olin tänään vasta ekaa kertaa ja ihan hiukan käveltiin kentällä ei muuta vielä.

 Toosi puhdas heppa...



Otettiin siis yritettiin ottaa vielä Ankan kanssa pari yhteiskuvaa mutta nojoo sillä oli niin kiire kaikkialle ettei siitä tullut oikeen mitään...

"Mami mä peitän sun naaman ni ei tarvii hävetä nii paljoo!"

Möröt hyökkää metsästä..


1 kommentti: